|
Snel Contact
+31 639 484 281

Blog

Magento en Buzz Hosting

Magento is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de marktleider van opensource e-commerce pakketten. Het biedt volledige controle over het design, inhoud en functionaliteit van een webshop.Magento heeft een CMS systeem waarmee u uw gehele webwinkel kunt beheren. U kunt hier onder andere uw webwinkel optimaliseren voor zoekmachines, producten beheren en uw verkoop administreren. Ook zijn functies als het toevoegen van tags, productvergelijkingen en reviews mogelijk.
Magento kent vele krachtige functies, zoals het kunnen beheren van meer dan één winkels. Daarnaast kan dit eenvoudig worden bijgewerkt vanuit het adminpanel, of bij ons via Installatron. In Magento zijn eenvoudig betalingsmethoden, zoals iDeal en PayPal te integreren. Daarnaast is Magento mobiel toegankelijk.


Biedt Buzz Hosting ook Magento hosting?

Jazeker. Op onze website kunt u hierover echter nog niets vinden. Onze business hosting omgeving is uitermate geschikt voor Magento hosting. De MYSQL is tot het uiterste geoptimaliseerd en alle content wordt gecached door NGINX.Wij zijn op dit moment bezig met een speciaal geoptimaliseerde Magento omgeving die we op onze nieuwe website gaan aanbieden. Doordat de gekoppelde databases op SSD-schijven worden opgeslagen en gecached, zijn de databases enorm snel, wat één van de belangrijkste performance factoren is binnen Magento. Daarnaast wordt alle content gecached door NGINX. Natuurlijk zijn dit niet alle tweaks die worden uitgevoerd, anders wordt het de concurrent wel erg makkelijk gemaakt. Maar laat het duidelijk zijn dat u voor snelle Magento hosting bij ons aan het juiste adres bent!

Share on Twitter

Laat een reactie achter

Buzz Hosting order formulier


Via dit formulier kunt u gemakkelijk het pakket per bestellen. De facturering vindt per jaar plaats.

Buzz Hostinglogin form